Τρόποι πληρωμής & Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής


1. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η Πληρωμή με αντικαταβολή ΔΕΝ απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας και η εξόφληση γίνεται με μετρητά στον εκπρόσωπο της εταιρείας Courier "ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ" με την παραλαβή των προϊόντων σας.

Η μέθοδος πληρωμής με Αντικαταβολή είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για παραγγελίες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


2. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Η διαδικασία της πληρωμής σας πραγματοποιείται από την ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα pabloz.gr. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, αυτόματα μεταφέρεστε σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της ALPHA BANK. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά και κρυπτογραφημένα.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. 

Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτόν το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας. 

 

3. Με πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή

Μπορείτε να έρθετε στο κατάστημά μας Ι. Φωκά 97, Γαλάτσι, Τηλ.: 210 2223095 -6946865685 να παραλάβετε την παραγγελίας σας και η πληρωμή να γίνει επί τόπου.


4. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση "αναμονής" μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση της μεταφοράς μέσω WEB BANKING προτιμάτε εάν είναι εφικτό την μετεφορά σε ίδια τράπεζα ώστε να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των διατραπεζικών συστημάτων.


Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε κατάθεση ή μεταφορά μέσω Web Banking είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - 130/95360940

ΙΒΑΝ GR8101101300000013095360940

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΖΗΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ / ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ


ΠΕΙΡΑΙΩΣ - 5147-030370-863

ΙΒΑΝ GR 7301721470005147030370863

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΖΗΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ


ΑLPHA BANK - 141002320001119

IBAN GR1501401410141002320001119

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΖΗΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ


5. Επίσης υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.


Αποστολή Προϊόντων


Αποστολές εντός Ελλάδας

Για αγορές που θα πραγματοποιήσετε πάνω από 50 Euro η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ (εντός Ελλάδας).

Εντός Αττικής για αγορές μικρότερες των 50 Euro είναι 2,50 Euro μέχρι 2 κιλά και 0,80 Euro για κάθε επιπλέον κιλό (στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

Εκτός Αττικής για αγορές μικρότερες των 50 Euro είναι 4,00 Euro μέχρι 2 κιλά και 1,00 Euro για κάθε επιπλέον κιλό (στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

Νησιά για αγορές μικρότερες των 50 Euro είναι 4,00 Euro μέχρι 2 κιλά και 1,20 Euro για κάθε επιπλέον κιλό (στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).


Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών "Γενική Ταχυδρομική".


Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 15:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων των δικτύων των εταιρειών ταχυμεταφορών, (δυσπρόσιτες περιοχές) η παράδοση γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.


Διευκρινήσεις

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

 

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.

Copyright © 2017 - All rights reserved.

Κατασκευή ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων
(Ελλάδα)